La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Elda ha creat una aplicació mòbil amb tots els serveis, productes i activitats que la ciutat d’Elda ofereix tant als seus veïns i veïnes com als visitants.

Es tracta de l’App Tur Elda guia, disponible tant per a sistema Android com per a iOs. Per a descarregar-la n’hi ha prou amb posar ‘Tur Elda guia’ en el cercador de Google Play o en l’App Store.

“En el menú tenim tot allò que pot interessar, no solament al visitant que ve a passar un cap de setmana a Elda, sinó també als ciutadans”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Belén Alvarado.

Així mateix, ofereix tota la informació relacionada amb els productes turístics, les activitats, els fullets turístics, oferta gastronòmica a més d’informació útil de com moure’t, què fer o on comprar a Elda.

“Des de l’app, a partir de hui, qui li la descarregue es pot inscriure ja a totes les experiències de maig”, ha explicat l’edil. Per als qui no tinguen l’aplicació, el termini per a apuntar-se s’obri l’1 de maig.

D’altra banda, també conté l’agenda mensual que s’anirà actualitzant, les àudio guies que expliquen en què consisteixen les diferents visites i activitats i un lector QR per a accedir a la guia completa de cadascuna d’elles.

“És una app exclusiva de la Regidoria de Turisme, amb activitats relacionades amb aquest àrea i amb la promoció de la nostra ciutat”, ha remarcat Alvarado.