La regidora de Turisme Belén Alvarado, ha presentat una nova activitat que consisteix en rutes gratuïtes guiades pels llocs més característics de la ciutat.

“Són visites guiades perquè els turistes o els estudiants que vénen a la nostra ciutat, durant un dia, puguen conéixer-la millor”, ha assenyalat l’edil de Turisme.

Així mateix, l’activitat es va posar en marxa dilluns passat, i es realitzarà de dilluns a divendres a les 12 del mig dia. Aquestes rutes requereixen d’inscripció prèvia, que es pot realitzar o bé en l’oficina de Turisme (www.turismo.elda.es) o en el kiosko de la Plaça Sagasta de forma personal, o també a través de la web de Turisme (www.elda.es/turismo) i de la pàgina de l’Ajuntament d’Elda (www.elda.es).

D’altra banda, aquells que vulguen gaudir de la visita teatralizada al jaciment del Monastil ja tenen obert el termini d’inscripció ja que diumenge que ve, 27 de gener, es realitzarà la primera d’enguany 2019. “Són places limitades per l’aforament”, ha comentat la regidora, per la qual cosa “tot aquell que s’haja quedat amb ganes en 2018 que s’apunte ja”.

Després d’això, la regidora ha aprofitat per a nomenar ambaixadors d’Elda als actuals ambaixadors Moro i Cristiano, David Juan Monzó i Alberto Rodríguez, a més de Pedro García, president de Junta Central de Moros i Cristians. “Enguany és el 75 aniversari de la festa, una festa molt important per a la nostra ciutat”, ha assenyalat l’edil, destacant la labor d’ambaixadors que realitzen perquè “porten el nom d’Elda allà on van”.

Per part seua, els reconeguts han mostrat el seu agraïment. Pedro García ha destacat que “a més de tindre el carnet, nosaltres portarem el nom d’Elda a totes les parts”, anunciat així que estaran presents en FITUR amb la Festa de Moros i Cristians.

Així mateix, Alberto Rodríguez, ambaixador Moro, ha mostrat el seu agraïment i orgull i s’ha compromés a “portar el nom d’Elda allà on puguem”. A aquestes paraules s’ha sumat David Juan: “Crec que qualsevol eldense, quan sale d’Elda el primer que fa és parlar de les nostres festes de Moros i Cristians; tots tenim un xicotet ambaixador de festes dins”, mostrant a més, el seu compromís per “continuar col·laborant sempre per a fer les festes més grans i a Elda més gran també”.