Aquests pròxims dies de setembre seran molt estranys i en molts casos complicats de suportar, per aquesta raó, des de Turisme Villena, amb la col·laboració de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de Villena i Villena Explica’m, pretén pal·liar la falta de celebracions i actes recordant tot el que han sigut les nostres festes en els passats anys.

Per a això sol·liciten tot tipus de vídeos dels nostres dies grans, sense importar l’acte, desfilada o activitat que siga la protagonista d’aquests, ja que el que es pretén és donar una imatge global de les nostres Festes de Moros i Cristians.

La proposta naix amb la idea de crear un vídeo recorde, però la recepció de vídeos porta un gran ritme, per la qual cosa es proposa la creació d’un vídeo per acte o desfilada per a llançar-lo en el dia i hora en el qual aqueix acte es duria a terme. Com a exemple, amb tots els vídeos de l’Entrada s’elaborarà un vídeo que es llançarà el dia 5 se setembre a les 16.00, hora en la qual començaria aqueixa desfilada.

L’enviament de vídeos és senzill, no importa la qualitat, ja que el més important és el missatge, i pots remetre’ls a Turisme Villena pels següents mitjans:

– Missatge a la seua pàgina de Facebook.

– Missatge al seu perfil d’Instagram.

– Email o We transfer a villenaturismo@gmail.com .

– Whatsapp al telèfon 966 367 400.

– Enviament, per qualsevol d’aquests mitjans, de l’enllaç del vídeo en xarxes socials o plataformes online.

Els vídeos creats no sols passaran a la posteritat dins de les xarxes socials de Turisme Villena, també formaran part de la càpsula del temps del Museu de Villena, per la qual cosa serà una altra gran manera de recordar aquest any 2020 i el que ens ha tocat viure i deixar de gaudir.

A més, col·laborar amb aquest gran record té premi, perquè entre tots els vídeos rebuts es durà a terme un sorteig d’un pack molt fester i especial de l’empresa Requeteque.