La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Ibi organitza i promou la Ruta dels Esmorzarets, al costat de 14 bars i restaurants de la localitat, que han preparat amb molt d’afecte un menú d’esmorzar a preus populars, entre els 6 i els 8 euros, i que no deixaran indiferent a ningú perquè són “de categoria!”.

Tenint com a referent l’esmorzar típic valencià, de menjar a mitjan matí un bon entrepà amb adobats i una mica d’acompanyament, a Ibi es podrà degustar, del 8 de novembre al 12 de desembre, 14 propostes d’esmorzar que han preparat la Brasería M&R, Cerveseria La Via, Stadium Street, Taverna d’Origen, Bar Iberut Rumasa, Ca Mari, Menjar i beure Rico Rico, Coquetes, Cafeteria- Gelateria La Tartana, Bar Nou Ideal, Restaurant El Cordovés, Restaurant l’Alfaç, Bar Els Clavells i Bar Pirates.

Una nova proposta gastronòmica que Rubén Barea, tinenta d’alcalde de Turisme, qualifica com “molt típica de la zona i com un al·licient més per als nostres hostalers, que poden oferir un menú ‘d’esmorzaret’ de qualitat i a bons preus. Estic segur del seu èxit, és un costum que tenim bastant arrelada en la zona i que es gaudeix moltíssim en companyia d’amics o companys de treball. Tant de bo s’aculla com esperem i l’hostaleria d’Ibi tinga una oportunitat més de mostrar el seu bon fer i l’afecte cap a la seua clientela”.