La regidora de Turisme, Sofia Álvarez, ha presentat les rutes turístiques d’hivern, que estan programades per a gener, febrer i març de 2019. “Hem continuat treballant en la línia de situar Oriola en un de les millors destinacions als que acudir, posant en valor les pedanies, la costa i per descomptat la monumentalitat del centre històric del municipi”, ha declarat Álvarez.

La principal novetat per a les rutes d’hivern és la incorporació al programa de les Rutes Infantils, amb ‘Gabriela’, un personatge de ficció, que serà la protagonista i amiga dels més xicotets. “Volem potenciar el turisme familiar, donant protagonisme als més xicotets de la casa, fent turisme d’una forma més divertida i didàctica”, ha assenyalat l’edil de Turisme.

Entre les altres novetats trobem una visita a l’Almàssera de l’Apareguda i una Ruta de Nordic Walking en la costa, on es mesclen el turisme de naturalesa i l’esportiu amb l’entorn marítim. A més, la Ruta Hernandiana i la Ruta Monumental tornaran a formar part de la programació, perquè “han tingut una gran demanda per part dels ciutadans”, segons ha revelat la regidor.

Per a poder participar en aquestes activitats, és necessari reservar la plaça en l’Oficina de Turisme d’Oriola o trucant al seu telèfon de contacte 965 30 46 45.

Álvarez ha informat que el nou format de rutes turístiques trimestrals ha augmentat l’interés dels oriolans i dels turistes pel municipi, creixent l’assistència a les rutes en un 42%.