La regidora de Turisme, Belén Alvarado, ha presentat un nou projecte turístic l’objectiu del qual és visibilitzar el Museu Arqueològic Municipal. Es tracta de ‘Elda Minut 1, històries d’històries’, una visita teatralizada pel Museu Arqueològic d’Elda, escrita per Sacra Lleial.

“Les visites teatralizadas a Elda han tingut un gran acolliment”, ha assenyalat l’edil, “sempre s’han omplit, per la qual cosa havíem de fer un pas més”.

Així mateix, les passades seran els dies 13 d’abril, 18 de maig i 1 de juny a les 12 hores i constaran d’una projecció en l’hall del museu. Després, els interessats podran realitzar la visita pel lloc. “La persona que arribe es pot asseure”, per la qual cosa aquesta activitat té un públic ampli. L’edil de Turisme ha explicat que “es projectarà un vídeo inicial i després es veuran, mitjançant la visita teatralizada, les peces més importants del Museu”.

L’aforament màxim és de 50 persones, per la qual cosa és necessari inscripció prèvia en l’Oficina de Turisme (Carrer Nou, 14) o en el telèfon 966 98 03 00 .

“El Museu Arqueològic en els últims anys ha tingut poc moviment i era just i necessari donar-li un impuls”, ha declarat Alvarado, afegint que “tenim moltes peces clau que són úniques i que han de conéixer-se, i volem que els eldenses coneguen aquest lloc perquè són els nostres principals ambaixadors quan salen d’Elda”.