Últimes places a Finestrat per a participar en l’excursió en caiac sota la lluna del pròxim dimarts 16 de juliol

Últimes places a Finestrat per a participar en l’excursió en caiac sota la lluna del pròxim dimarts 16 de juliol

Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat informen que les persones interessades a participar en l’excursió en caiac sota la lluna encara són a temps de formalitzar la seua reserva. Aquesta activitat se celebrarà dimarts que ve, 16 de juliol, inclou sopar i té un preu de 30€ per persona. Els joves interessats/as poden fer la seua reserva en el Centre Juvenil Finestrat (Carrer Fonteta, 36), enviant un email a joventut@finestrat.org o bé per WhatsApp en el núm. 606 936 432.

En paraules de l’edil de Joventut, Nati Algado, “l’any passat l’excursió en caiac va tindre un excel·lent acolliment i, per a aquest estiu, hem tornat a programar aquesta activitat nocturna en la qual els participants, acompanyats per un guia instructor, recorreran en caiac les platges de la comarca i després soparan tots junts a la llum de la primera lluna plena d’aquest estiu”. En aquesta excursió es pot participar a partir dels 16 anys d’edat i el preu és 30€ per persona (sopar inclòs).

Coasteering: dissabte 10 d’agost

Des de Joventut també han organitzat “coasteering” per al dissabte 10 d’agost. En aquest cas es tracta de saltar de les roques al mar, escalar xicotets regruixos, jugar amb les ones, nadar fins a les cales i descobrir la costa amb unes vistes úniques des dels penya-segats de la comarca. El grup serà de 8 persones (a partir dels 12 anys d’edat amb autorització) i se celebrarà el dissabte 10 d’agost en horari de 9.00 a 12.00 hores. El preu és 30€ per persona.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va convidar als joves de Finestrat a aprofitar aquestes propostes estiuenques “per a practicar activitats que se salen de la rutina habitual i que tenen com a marc nostre fabulós entorn costaner”.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X