Des de la Regidoria de Joventut de Finestrat informen que les persones interessades a participar en l’excursió en caiac sota la lluna encara són a temps de formalitzar la seua reserva. Aquesta activitat se celebrarà dimarts que ve, 16 de juliol, inclou sopar i té un preu de 30€ per persona. Els joves interessats/as poden fer la seua reserva en el Centre Juvenil Finestrat (Carrer Fonteta, 36), enviant un email a joventut@finestrat.org o bé per WhatsApp en el núm. 606 936 432.

En paraules de l’edil de Joventut, Nati Algado, “l’any passat l’excursió en caiac va tindre un excel·lent acolliment i, per a aquest estiu, hem tornat a programar aquesta activitat nocturna en la qual els participants, acompanyats per un guia instructor, recorreran en caiac les platges de la comarca i després soparan tots junts a la llum de la primera lluna plena d’aquest estiu”. En aquesta excursió es pot participar a partir dels 16 anys d’edat i el preu és 30€ per persona (sopar inclòs).

Coasteering: dissabte 10 d’agost

Des de Joventut també han organitzat “coasteering” per al dissabte 10 d’agost. En aquest cas es tracta de saltar de les roques al mar, escalar xicotets regruixos, jugar amb les ones, nadar fins a les cales i descobrir la costa amb unes vistes úniques des dels penya-segats de la comarca. El grup serà de 8 persones (a partir dels 12 anys d’edat amb autorització) i se celebrarà el dissabte 10 d’agost en horari de 9.00 a 12.00 hores. El preu és 30€ per persona.

La regidora de Joventut, Amelia Mayor, va convidar als joves de Finestrat a aprofitar aquestes propostes estiuenques “per a practicar activitats que se salen de la rutina habitual i que tenen com a marc nostre fabulós entorn costaner”.