Aquest cicle, amb quatre exposicions, titulat Tot el que veus és Art / Tot el que veus és Art / All you see is Art, vol mostrar un dels possibles panorames de la pràctica artística contemporània valenciana. En aquest tercer moment, dedicat al Paisatge, es presenten una selecció de treballs, que corroboren que continua vigent en l’actualitat aquesta temàtica, que naix com a gènere en el segle XIX i aconsegueix l’apogeu amb els impressionistes, en voler captar l’instant. En aquesta ocasió, es mostren diferents reflexions entorn del nostre hàbitat, amb la naturalesa com a element unificador però reinterpretat sota la plàstica contemporània de la fotografia o la instal·lació.

A través d’aquestes obres, els artistes denuncien la destrucció del medi ambient, ens ensenyen diferents visions del nostre paisatge diari, ens convida a localitzar llocs recòndits, com a oasis de les grans urbs, i ens mostren la naturalesa en tota la seua esplendor. Però totes les obres convergeixen en una mateixa necessitat: realitzar una trucada d’atenció que ens faça recapacitar sobre la importància de la conservació del medi ambient en el qual vivim.

L’exposició es realitza a la Sala Llotja del Peix d’Alacant fins al 13/01/2019 organitzada pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alacant.

En el Comissariat ha format part els professionals José Luis Martínez Meseguer i Pilar Tébar Martínez que han comptat amb els i les següents artistes:

Carlos Balsalobre /Samuel Cano / Cayetano Ferrández / Cristina Ferrández / Amparo Garrido / Paco López / Miriam Martínez Guirao / Rosell Meseguer / Marco Ranieri / Agustín Serisuelo Franch / Chiara Sgaramella / Paco Valverde