Aquest pròxim divendres, 30 d’agost, finalitza el termini per a presentar-se al “Concurs Extraordinari de Composició Pasdobles Finestrat 2019”. Aquest certamen s’emmarca dins dels actes que se celebren amb motiu del 50é Aniversari de la Refundació del Centre Musical Puig Campana de Finestrat (1969-2019), comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament. En el concurs poden participar tots els compositors que ho desitgen, amb creacions originals, inèdites, que no hagen sigut interpretades públicament amb anterioritat al dia de la fallada del concurs i que en el seu títol facen referència a Finestrat i al 50é Aniversari de la Refundació del CMPC de Finestrat.

Per a la valoració de les composicions es designarà un Jurat constituït per tres personalitats de reconegut prestigi musical. Una vegada finalitzat el termini de presentació d’obres, aquest divendres 30 d’agost, seleccionaran un màxim de quatre composicions com a finalistes, que els seus pseudònims o lemes seran publicats en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i del CMPCF per a coneixement dels seus autors. Aquestes creacions seran interpretades pel Centre Musical Puig Campana en el concert previst per al dia 22 de febrer de 2020.

En paraules del regidor de Cultura, Héctor Baldó, «estem molt il·lusionats amb la celebració dels 50 anys de trajectòria del Centre Musical Puig Campana des de la seua refundació. I un dels esdeveniments programats és aquest concurs de composició del qual el pasadoble guanyador quedarà per sempre com a peça musical commemorativa d’aquesta data. Per tant, des d’ací animar a tots els compositors musicals a presentar les seues obres perquè el termini finalitza aquest divendres, 30 d’agost, a les 14.00 hores».

El títol de l’obra guanyadora es donarà a conéixer en el moment de la proclamació del guanyador i rebrà un premi en metàl·lic dotat amb 1.500€. El premi podrà declarar-se desert si el jurat així ho considerara.

Les bases del concurs es poden consultar en la pàgina de Facebook del Centre Musical Puig Campana i també en els díptics editats per a aquesta ocasió que estan disponibles en les dependències municipals.