El Temple de la Cultura del Auditori Teulada Moraira fa un balanç positiu del dos mil vint dos. Més de 16.000 persones han gaudit en aquest espai cultural.

El Auditori Teulada Moraira fa balanç del 2022, i ho considera com un any especial on s’ha pogut gaudir d’una programació d’activitats sense restriccions a partir del segon trimestre de l’any.

Des d’aquest Faro obert a la Cultura s’han pogut viure moltes emocions amb activitats de diversos i variats gèneres escènics, i projectes que novament continuen posant en valor la riquesa del territori, patrimoni i tradicions de Teulada Moraira i de la comarca de la Marina Alta.

Més de 70 activitats s’han dut a terme durant aquest dos mil vint-i-dos, i més de 16.000 persones han pogut gaudir del Auditori Teulada Moraira.

Abans de finalitzar l’any, el Auditori Teulada Moraira té posada ja la mirada en el dos mil vint-i-tres amb noves aventures amb les quals continuar sentint emocions. El president de la fundació de l’auditori i alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell assegura que “ens espera un any ple d’activitats amb una programació molt interessant”.

Com a aperitiu, algunes de les actuacions que podrem assaborir en els pròxims mesos són:

El 7 de gener, per a finalitzar la campanya de nadal tindrà lloc l’actuació musical de Queen Forever. Un tribut a la mítica banda de rock. Una actuació que ha penjat ja el cartell de complet.

El 14 de gener, tindrà lloc el divertidíssim espectacle musical a capela The Primitals. Una producció de Yllana on una estranya tribu de quatre aborígens lleugerament disfuncional reclamen l’escenari, disposats a conquistar al públic a riallades i machetazos, però sempre desbordant música de mil gèneres.

El 4 de març, el Auditori Teulada Moraira ha apostat pel gran musical de Tadeo Jones amb els seus personatges de carn i os, les seues impressionants veus on cal destacar la del conegut Naím Thomas, de la primera edició d’O.T. amb una posada en escena per a convertir-se en el Musical Familiar més important de tots els temps.

Una altra de les grans apostes de l’auditori tindrà lloc els dies 8 i 9 d’abril amb Peter, el Musical. Una super producció de Theatre Properties, Atresmedia i Grup Eventix. Una nova posada en escena amb l’última tecnologia teatral per a recrear la màgia d’aquesta història llegendària. Submergeix-te al País de Mai de la vida i gaudeix. Saca al xiquet que portes dins. Un espectacle per a totes les edats on somiar està permés.

La Fundació de la Comunitat Valenciana Auditori Teulada Moraira agraeix a cadascuna de les persones que ha gaudit aquest any de l’auditori la seua confiança. Des d’aquestes línies volen felicitar a tots els lectors i desitjar-los un feliç any, ple de molta salut i nous i interessants projectes que realitzar i compartir.