El divendres, 18 d’agost, a les 20.00 hores s’estrenarà l’I Festival “Solera, Saler i Compàs” en el Teatre Municipal, organitzat per l’associació Casa d’Andalusia “Rafael Alberti”. Aquesta primera edició del festival ens farà volar a Andalusia amb solo veure, escoltar i sentir la bellesa del canti i ball flamenc. Comptarà amb Ubaldo Valverde, finalista del Festival Salines d’Or 2023, com la veu de la cobla, ho acompanyaran a la percussió i al piano, Jesús Fernández, i a la guitarra Félix Amador. A més, actuaran Iván Chaskio com la veu flamenca i ho acompanyaran al ball Mariano Santiago i Adriana Nuevo.

El dissabte, 19 d’agost, a les 21.00 hores començarà el 5è Festival Carnestoltes “Ciutat de Torrevella – Costa Blanca” en el qual comptaran amb quatre agrupacions i les millors facècies. En el teatre municipal es podrà gaudir de l’únic esdeveniment que es realitza a la província d’Alacant on, els assistents, tindran l’oportunitat de viure un pedacito del genuí concurs oficial d’agrupacions carnavalesques de Cadis.

Martínez Ares, la facècia Fermín i Antoñito, i Manolín Santander, porten fins a la ciutat salinera el seu art, desimboltura i saler desplegat en l’última edició del carnestoltes de Cadis. Sens dubte, un espectacle únic el que la facècia local “els Sangochaos” ha preparat per als amants d’aquest gènere, que cada dia té més adeptes i que, compleix la seva cinquena edició.

De nou l’espectacle Candlelight torna al teatre municipal el diumenge 20 d’agost, en dues sessions. La primera tindrà lloc a les 19.30 hores amb el millor d’Hans Zimmer. El popular compositor de les bandes sonores de Gladiator, Pirates del Carib, El Rei León, sencer altres. Un homenatge que emocionarà al públic recordant aquestes pel·lícules favorites per tots. A les 21.30 hores, serà el moment del Tribut a Queen. Una delícia per a tots els amants d’aquest mític grup anglès, en el qual es podran escoltar els seus grans èxits interpretats pel quartet de corda Salzillo.

En definitiva, una oferta cultural en la qual els torrevejenses i visitants gaudiran d’un cap de setmana ple de música.