Rafael Álvarez és un dels actors veterans de major reconeixement professional a Espanya. En els seus més de quaranta anys de trajectòria, “El Bruixot” ha compaginat el seu treball en el teatre, amb freqüents incursions en cinema i televisió, i rebut nombrosos premis i reconeixements entre els quals destaquen la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles arts (2002) màxim guardó que concedeix el Ministeri de Cultura i la Medalla d’Andalusia que atorga el govern de la Junta d’Andalusia en 2012.

“El BruJO” torna al Teatre Principal d’Alacant per a tornar a sorprendre el seu fidel i nombrós públic amb un nou espectacle sota el seu segell de qualitat i humor intel·ligent. Serà el dissabte 9 de febrer a les 20 h i diumenge 10 a les 18 h.

En aquesta ocasió presenta “Esquilo. Nacimiento y muerte de la tragedia” d’Èsquil, la versió de la qual i direcció signen el mateix Álvarez. Sobre aquesta història, “El Bruixot” ha dit: “Fa molts anys vaig llegir la definició d’Art Clàssic que donava un gran erudit helenista el nom del qual ara ja no record: “Una obra és clàssica, -deia- quan no hi ha en ella cap resta de l’esforç que comporta tot procés creador”. En aqueix cas, vaig pensar, només és clàssica la posta de sol, el vol majestuós d’una àguila en el cel sense límits o el ball dels astres en l’univers. En definitiva, una cosa sempre inaccessible als artistes mortals.

 

ESPECTACLE ESQUILO. NACIMIENTO Y MUERTE DE LA TRAGEDIA

DISABTE 9 de febreR – 20  H / DIUMENGE 10 de febreR– 18 H

PREUS:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 12 €

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h