Fernando Portillo, regidor de Cultura i Patrimoni i Reme Coza, membre del grup de teatre de l’Associació de Mestresses de casa han presentat l’obra “Un crucero 5 estrellas” que es representarà en el Teatre Cervantes de Petrer els dies 27 i 28 d’octubre a les 19:00 hores.

Coza ha assegurat que es tracta de “un viatge molt divertit ple d’activitats” on els riures estan assegurats. Una comèdia que es desenvolupa a l’interior d’un creuer que compta amb una tripulació molt peculiar i uns passatgers de luxe. Una companyia que no passa pels seus millors moments i tractarà per tots els mitjans que el viatge siga un èxit.

L’obra està a càrrec de José Torres, nou director del grup de Teatre, i les entrades tenen un preu de 5 €.

En aquest sentit, Portillo ha afirmat que es tracta de “una activitat amb l’èxit assegurat, com tots els anys”, ja que sempre ha penjat el cartell de no hi ha localitats. I ha agraït la labor de l’Associació de Mestresses de casa, ja que “han sigut les que han guardat la flama de l’afició al teatre a Petrer” des de fa 25 anys.

Un taller que escriu el seu propis guions i coreografies des de fa 8 anys i que, a més, també s’encarrega de dissenyar el vestuari.