Les sales del Museu Paleontològic d’Elx, gestionat per la Fundació Cidaris, així com les seues col·leccions s’han convertit en l’objectiu de l’Associació Fotogràfica Afotartec d’Elx, gràcies a una col·laboració entre totes dues entitats. I és que les instal·lacions del museu il·licità porten acollint des del mes de setembre un curs tècnic audiovisual.

D’aquesta manera, els dijous a la vesprada l’aulari del MUPE alberga la formació teòrica, que posteriorment dóna pas a sessions pràctiques a les sales del propi museu. A més, les persones interessades poden assistir de manera gratuïta a quatre sessions.

Des del maneig de la càmera fotogràfica i videogràfica fins a la producció cinematogràfica són alguns dels temes que s’expliquen en les diferents sessions per part del departament de Formació Digital Campus i l’Escola Audiovisual de l’associació.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’un ampli programa d’activitats entre totes dues institucions. L’objectiu principal és donar a conéixer el Museu Paleontològic d’Elx, les seues col·leccions i generar sinergies entre diferents associacions de la ciutat il·licitana.