Un escriptor i coach alacantí escriu la primera novel·la de la història amb interacció en NFTs

Un escriptor i coach alacantí escriu la primera novel·la de la història amb interacció en NFTs

La primera novel·la de sèrie negra, aventures i alquímia amb interacció en NFTs.  Això és el que proposa l’economista i escriptor alacantí Ernesto Hernández amb “El secreto del mercurio rojo. La hermandad del Templo Debod”. 
Aquesta és la seua primera novel·la i ix a la venda aquesta setmana traslladant-nos a l’Espanya dels anys setanta. I en concret a un fet històric: l’arribada a Madrid d’un temple egipci de 2.500 anys d’antiguitat. A partir d’ací, el lector s’endinsa en una trama detectivesca i iniciàtica amb històries ocultes d’alquímia i espies en llocs tan dispars com Madrid, Egipte, França i Itàlia. 
L’obra ens mostra amb detall com aquest temple pagà influència directament en la transició espanyola al Madrid dels 70, una capital plena de conspiracions, amb una terrible Guerra Freda entre russos i americans amb l’objectiu de dominar el món.“Molts lectors, se sorprendran en comprovar que la realitat, supera mil i una vegades a la ficció” explica l’autor. I és que per a la seua redacció Ernesto Hernández s’ha documentat amb personatges i llibres reals d’alquímia, que van provocar un canvi de paradigma en la cultura i ciència de la humanitat.
Però si alguna cosa dota d’originalitat a aquesta obra és que es construeix sobre tres arts; la prosa, el dibuix i les NFTs del nou món cripto. És per això que es presenta com la primera novel·la de la història que té el seu suport sobre Web 3.0 i el seu revolucionari canvi en l’art d’aquesta època. I és que el llibre genera una cerca de la Pedra Filosofal amb una combinació de segells alquímics.
Entre les seues pàgines, a través de tècniques d’encriptació i ocultació de l’Alquímia, s’amaguen segons i tercers missatges clandestins per a tots aquells lectors més àvids que vulguen iniciar una investigació pel seu compte i fer un pas més enllà. 
Per a això s’ha creat a més una Comunitat Cripto de seguidors de la novel·la (www.elsecretodelmercuriorojo.com) amb tres nivells de cercadors (iniciat, aprenent i mestre) i quatre categories de premis en criptomonedas SOL. Les NFts d’aquest projecte han sigut creades per l’artista Rubén Gómez. 
“Aquest llibre ens ensenya que només es pot viure sobre la corda fluixa, anhelant, lluitant, en una tensió mai del tot satisfeta” explica l’autor, Ernesto Hernández. 

Més sobre l’autor:

Ernesto Hernández Colmenero (1969 Alacant, Espanya), coach empresarial amb diversos màsters; MBA, MPM, MIE especialitzat en gestió de grups societaris, mercats internacionals i finances.
Escriptor de narrativa i assajos. És un lector àvid en llibres antics d’alquímia i la seua història. Ha realitzat viatges per les biblioteques més emblemàtiques i hermètiques, no sols d’Espanya: Biblioteca Nacional, El Escorial, Sitges, Salamanca o Santiago de Compostel·la, sinó també per Europa: Praga, París, Milà, Vaticà, a la recerca de llibres rars i incunables o personatges històrics oblidats pel temps. Li agrada investigar la veritat paral·lela, la que no compten els llibres oficials.
Per a documentar-se i aprendre molts dels misteris que narra, ha viatjat per les grans rutes d’Espanya; Santiago de Compostel·la, Ruta de la Plata, Meu Cid, Templers, Quixot, Tartessis, Cartago, etc. La seua cerca ha continuat fora de les nostres fronteres; Praga, París, Londres, Milà, Roma, Atenes. Buscant “llocs de poder”; passatges màgics que van marcar el coneixement filosòfic i alquímic de la humanitat.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X