La nova Tourist Info de Petrer s’ha inaugurat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, acompanyat en tot moment per l’alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, i el regidor de Turisme, David Morcillo. A més, a la cita també han assistit els regidors de Turisme d’Elda i Monòver, Mª Belén Alvarado i José Alcaraz, alguns dels membres de la corporació municipal petrerense i els tècnics de la regidoria.

Aquesta nova Tourist Info, que se situa en l’edifici de l’antic Museu Dámaso Navarro, amplia l’espai del qual disposava l’anterior dotant-la de més de 100 m² de superfície i augmenta la seua visibilitat en traslladar la porta principal a la plaça de Baix. En aquest sentit, Morcillo ha explicat que “calia ampliar-la, calia fer un salt perquè aquesta oficina de Turisme s’ha anat consolidant any rere any com una oficina molt important a l’interior de la província”.

Quant a l’ambientació, s’ha respectat el concepte museístic amb l’exposició “Amb l’A de Bitrir” i la col·locació d’un mural de punt de ganxo de 7 metres d’alt i 5 metres d’ample que reprodueix una part del Guernica. Una obra per a la qual s’han emprat 49.000 metres de fil i que està formada per 492 quadrats de punt de ganxo de 20 cm². Es tracta d’una creació amb la qual es buscava “donar-li aqueix punt important a aquesta oficina de Turisme i que fóra també un altre atractiu més la pròpia oficina de Turisme”, ha afirmat l’edil de Turisme.

Per part seua, l’alcaldessa de Petrer ha assegurat que per al consistori el Turisme “sempre ha sigut una prioritat i sempre s’ha posat de manifest amb cadascuna de les activitats i amb cadascuna de les iniciatives que s’han dut a terme”, la qual cosa ha convertit a a Petrer en “un de les principals destinacions turístiques d’interior”, ha afegit.

Finalment, el secretari autonòmic de Turisme ha valorat positivament la nova Tourist Info, a la qual, en paraules textuals, “el canvi li concedeix més jerarquia urbana” i li dóna “major visualització”. D’igual forma, ha mostrat el seu  “respecte a la política turística” de Petrer i ha volgut “reconéixer-la”, “valorar-la” i “apreciar-la públicament”.