Un nova edició del Cinema d’Estiu a Oriola

Un nova edició del Cinema d’Estiu a Oriola

El cinema d’estiu tornarà a protagonitzar les caloroses nits agost en el municipi d’Oriola. La regidora de Joventut, Mar Ezcurra, ha presentat el programa de projeccions que començarà aquest dijous 16 i es perllongarà fins al divendres 24 d’agost.

Com en les dues passades edicions, el Cinema d’Estiu contempla la projecció de dues pel·lícules en cadascuna de les sessions, sent la primera d’animació, enfocada al públic infantil i familiar, i la segona de gènere de ciència ficció, acció o comèdia. “Així, tindrem l’oportunitat de veure cada nit dues pel·lícules mentre gaudim, a l’aire lliure, de les nits, la companyia i la distensió que ofereix l’ambient de l’estiu en el nostre municipi”, ha explicat Ezcurra, qui també ha anunciat que “precisament pensant en els més xicotets i a atraure a tota la família a aquesta activitat s’instal·larà una zona de gespa artificial en la part davantera del pati de butaques reservada per als xiquets i xiquetes, perquè puguen gaudir de les pel·lícules en un ambient més informal”. També, la Regidoria de Joventut habilitarà una zona per a persones amb mobilitat reduïda.

El Cinema d’Estiu 2018 començarà aquest dijous 16 d’agost en el barri de San Isidro amb la projecció de Scooby Doo: El conflicto de Shaggy y El otro Guardaespaldas.

El divendres 17 serà el torn de l’Emmurallada, on en la seua Plaça de l’església es podrà gaudir de Los Pitufos: La Aldea escondida y El faro de las orcas.

El dilluns 20 d’agost en el recinte de festes de la Mitja Llegua es projectarà Canta! I La La Land.

El dimarts 21 d’agost en el parc Enginyer Juan García del barri de Sant Pere d’Oriola es projectaran les pel·lícules Gru 3: Mi villano favorito y la Librería  

El dimecres 22 d’agost en la pedania de Arneva els assistents podran gaudir de Spark: Una aventura espacial y Jumanji: Bienvenidos a la jungla.

El dijous 23 d’agost en la plaça de l’església del Raiguero de Bonança es projectarà Emoji: La película y Jumanji: Bienvenidos a la jungla.

El final d’aquesta edició serà en la glorieta Gabriel Miró d’Oriola on el divendres 24 d’agost es projectaran les pel·lícules Tadeo Jones 2: El secreto del Rey Midas i La La Land.

Totes les sessions començaran a les 21:30 hores amb entrada lliure i en totes elles es regalaran crispetes per a gaudir de les dues pel·lícules.

Hem intentat preparar una nova edició del Cinema d’Estiu amb una programació cinematogràfica variada, composta per diferents gèneres de cinema i enfocada especialment al públic més familiar, donant especial protagonisme als barris i pedanies del municipi. És per açò que des de la Regidoria de Joventut volem animar a tots a gaudir de les nits d’estiu en família i amb amics aprofitant aquesta entretinguda i divertida activitat”, ha comentat l’edil Mar Ezcurra

Unes hores abans de la projecció de les pel·lícules s’instal·laran inflables en la zona per als més xicotets.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X