Hui he vingut una mica guerrera perquè estic farta d’escoltar sempre el mateix. Una persona CURVY no és una persona que en general mengen massa i no fa exercici. Això és un mite que cal desmuntar ja!
Les persones amb sobrepés saben que ho tenen, de fet, lluiten cada dia per baixar-lo. Saben el que és arribar a moure 100 quilos i donar-ho tot en un entrenament en el qual pot ser que ni baixen 100 grams. No són persones que mengen a destemps, que només mengen xocolate o són vagues per a fer les coses. Si ho penses, són persones que tenen un malaltia i que ací a Espanya això, encara, no està vist d’aqueixa manera. Per tant, per a quan buscaràs ajuda en la seguretat social costa horrors. O vas pel teu compte o demostres que eres gros o res.
Estic cansada que quan a una persona grossa li la veu en xarxes i va ben vestida, se sent a gust amb el seu cos… Sempre li diuen els mateix Estàs fomentant l’obesitat! Però què…? És que potser no tenim dret a sentir-nos bé amb el nostre cos? No és el que ensenya aquesta societat amb els anuncis i en el dia a dia? Llavors… Per què hi ha tanta hipocresia? Pregunte…
Estic farta, farta que la gent diga que has de posar solució com si tu mateix no ho feres. Com si no et mirares a l’espill, com si no veres la roba ampla, com si no et costara fer coses diàries horrors i no et digueres a tu mateix que de hui no passa.
Però sobretot estic farta que tot gire entorn d’estar molt prim perquè us diré alguna cosa. Podem estar grossos, però sabeu què? També podem ser feliços mentre aconseguim aqueixa meta que, per desgràcia, no té miracles.
Així que, per favor, la pròxima vegada que veges a algú que aquest gros no li digues que faça dieta, que faça exercici, que està gros o que li falta fer o no alguna cosa perquè creu-me, això ja ho sabem i l’única cosa que fas amb les teues paraules és més mal.