L’Ajuntament d’Elda, a través de la seua regidoria de Festes, ha organitzat el Festival Per i Per a Elda, una sèrie de concerts que es desenvoluparà durant els dies 7, 8, 10 i 11 en diferents places de la ciutat, per a celebrar les Festes Majors.

Un total de 15 djs, cantants i grups de la ciutat actuaran durant 4 dies en diferents places de la ciutat amb una sèrie de concerts que es podran gaudir de manera completament gratuïta fins a completar l’aforament i complint amb les mesures COVID.

L’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, acompanyat pel regidor de Festes, Jesús Sellés, i per diferents artistes i grups participants en el festival, ha presentat el programa d’actuacions. L’alcalde ha afirmat “que enguany, des de l’Ajuntament d’Elda hem apostat per un festival de música 100% talent eldense”.

A més, Alfaro ha afegit que “es tracta d’una aposta que conjumina la música de diferents estils, imprescindible en les nostres Festes Majors, i el suport a la cultura eldense, és un festival fet per eldenses i per als eldenses”.

Durant la presentació, també ha intervingut el DJ Aitor Belda qui ha agraït la iniciativa de l’Ajuntament en suport al sector musical local de la ciutat.

El Festival Per i Per a Elda s’uneix, als actes de Festes Majors ja anunciats com l’acte del pregó i de lliurament de la Medalla d’Or, la Palmera i la Alborada.

El programa de concerts serà el següent:

Dimarts 7 de setembre, Plaza Severo Ochoa

Delfín Sánchez – 17.00 hores

Rock’and Rolla – 18.30 hores

Alba Ed-Dounia – 20.30 hores

Ilu Pérez – 22.00 hores

Dimecres 8 de setembre, Plaza Hispanidad (San Francisco)

Días de Radio – 18.00 hores

Shakira Martínez – 21.00 hores

Calm the Rage – 22.30 hores

Divendres 10 de setembre, Plaza de la Ficia

Brian Scavullo – 17.00 hores

Súper Hits – 18.30 hores

Puja – 20.30 hores

Dj Aitor Belda – 22.00 hores

Dissabte 11 de setembre, Plaza Castelar

Lau Sánchez – 17.00 hores

Diagnóstico Binario – 19.00 hores

Olivia – 20.30 hores

Dj JuanFran – 22.00 hores