Dissabte passat 22 de desembre la Casa Mediterrani va acollir la presentació del llibre “Un tuitero enamorado” de Luis Larrodera que presentava la nova editorial alacantina MANKELL.

En qualitat de mestre de cerimònies va estar l’escriptor i professor de la UMH José Luis Ferris. En funcions, com ell va dir, de notari, per a estendre acta d’un miracle que sale a la llum d’un llibre d’haikus virtuals, pensaments en càpsules, poemes anarcolíricos, microrelats de pare conegut i de mare insospitada que s’han creuat per la memòria de l’autor Luis Larrodera.

El presentador va recordar que Juan Marsé va veure un dia a una dona en la parada d’autobús del centre de Barcelona que era la dona que més s’assemblava a la persona que havia somiat des de xiquet i que no va tornar a veure en la seua vida. Que es va portar la promesa d’una vida i que ja mai ha deixat de pensar en ella segons la seua pròpia confessió. He cregut, deia el presentador, trobar-me amb la mateixa dona en aquest nou llibre que era de semblança extraordinària a aquella on l’autor d’un “Un tuitero enamorat” quasi va aconseguir acariciar la seua ombra i es va fer un buit en la seua vida per sempre.

El llibre, segons el seu autor, naix de la hiperactivitat, pròpia de la seua professió i de com és ell. Pedro Llamas, un bon amic seu, li va proposar que fera una síntesi diària en la xarxa social twitter proposant als seus seguidors un text de 144 paraules diari durant tot un any sobre el que volguera dels quals va aconseguir realitzar una mica més de 320 relats i després li demanaven que els convertira en un llibre per a no haver d’esperar 24 hores al pròxim twit.

José María Íñigo, el periodista, li va proposar també que això havia d’estar un llibre i li va suggerir el nom de l’obra que seria “Un tuitero enamorado” i poc temps després va ser quan conocíó a Marina Vicente, la directora de l’editorial alacantina MANKELL i el llibre ja ha arribat a les llibreries.