L’Ajuntament d’Alacant ofereix una beca de 4.000 € per a la realització del treball final del Màster Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada, que impartirà el pròxim curs la Universitat d’Alacant. Aquesta beca està dirigida a persones empadronades a Alacant amb titulació universitària i/ o amb experiència laboral en l’àmbit de la gastronomia, i està lligada a la línia de TFM (Treballe Fi de Master).

Les regidores d’Hostaleria i Comerç, Marisa Gayo, i Turisme, Mari Carmen d’Espanya, les àrees del qual col·laboren directament en aquesta iniciativa, han destacat el caràcter investigador d’aquesta beca “per a poder conèixer la influència de la gastronomia en altres àmbits i la qualitat de la mateixa”.

Ana Zaragoza, professora en la UA, ha agraït la participació de l’Ajuntament d’Alacant en el projecte i ha apuntat que “la Universitat d’Alacant ha pres la iniciativa per a asseure les bases d’un fort compromís en la formació dels nous professionals de la gastronomia, fomentant així, la nostra gastronomia, els nostres productes i el nostre potencial. El master en arrossos i alta cuina mediterrània aplicada és la formació que el sector de la gastronomia i restauració necessita per a especialitzar-se en l’elaboració dels millors arrossos i en l’alta cuina mediterrània, mitjançant la utilització de les millors matèries primeres i amb els millors professionals del sector. Pretén oferir una formació d’alt nivell i completament diferenciada per a formar professionals altament qualificats”.

Zaragoza ha avançat els noms dels grans xefs de la cuina, tots ells amb Estels Michelín que posaran els seus coneixements i locals de restauració al servei d’aquesta gran iniciativa formativa. Noms com a Mª José San Román, Quique Dacosta, Alberto Ferruz, Kiko Moya, Susi Díaz, Nazario Cano, i Rafa Soler.

El període lectiu serà d’octubre a abril; el nombre de places del màster és de 20 i les classes s’impartiran en la Universitat d’Alacant i a Dénia; ja està obert el període de preinscripció: http://cvnet.cpd.ua.es/preinsua/estudio.aspx?id=818093&sub=6

Para més informació: https://masterarrocesyaltacocina.ua.es

Contactar amb: master.dietamed@ua.es