Més de 50 persones entre alumnes infantils, juvenils i professors de la Escola Berimpalmares van participar el dissabte 15 de juny en una exhibició de capoeira i una batucada en el Centre Comercial L’Aljub. Aquesta iniciativa s’ha realitzat amb motiu de la graduació dels alumnes de l’escola i per la celebració de la trobada cultural ‘Raizes do Recôncavo’. Una cita oberta a tota la ciutadania s’està duent a terme de l’11 al 17 de juny a Elx i Alacant.

L’exhibició realitzada en L’Aljub va recórrer la galeria i va finalitzar amb una roda o cercle de Capoeira, que és Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, en la plaça virtual. Una iniciativa familiar per a transmetre hàbits de vida saludables per mitjà de la capoeira, així com aspectes tradicionals de la cultura brasilera.

L’Aljub patrocina aquesta activitat, ajudant d’aquesta manera a difondre la cultura brasilera, al mateix temps que fomenta l’intercanvi cultural, a més de recolzar i incentivar la realització d’una activitat esportiva tan completa com és la capoeira. Escola Berimpalmares de Capoeira és una associació juvenil sense ànim de lucre composta per joves voluntaris que bolquen els seus esforços en la realització d’aquest projecte sociocultural.