Una gran festa el 12 de novembre amb videomapping i un concert de Varry Brava clausura els actes del Centenari del Mercat Central

Una gran festa el 12 de novembre amb videomapping i un concert de Varry Brava clausura els actes del Centenari del Mercat Central

El dissabte 12 de novembre el Mercat Central romandrà obert fins a les sis de la vesprada amb activitats, i aqueix dia s’estrena la nova il·luminació led de colors
Alacant celebrarà una gran festa per a clausurar els actes commemoratius del Mercat Central el dissabte 12 de novembre amb la projecció d’un videomapping sobre la façana del Mercat a les 19 hores, i un concert d’accés gratuït dels grups Varry Brava i Carn i ungla en l’avinguda d’Alfonso el Savi que romandrà tancada al trànsit.
La regidora de Comerç, Lidia López, ha convidat a tots els ciutadans al fet que acudisquen per a gaudir de les activitats d’aquest dia especial en el qual “el Mercat romandrà obert fins a les sis de la vesprada i se celebrarà una gran festa per a posar el fermall final a un extens programa d’actes organitzats enguany que han sigut un èxit per a commemorar els cent anys per tot el gran, i aqueix dia estrenarem també la nova il·luminació led de colors”.
L’Ajuntament ha preparat el disseny d’un videomapping que tindrà dues sessions, una primera abans del concert a les 19 hores, i una després finalitzant el programa d’actes amb l’actuació del grup Carn i ungla com a teloner, i tot l’accés és gratuït.
L’edil Lidia López ha explicat que “el videomapping és una experiència audiovisual que recorrerà l’emblemàtic edifici del Mercat Central a través dels seus 100 anys de vida, i el fil argumental versarà sobre diversos aspectes del Mercat, narrat des de diversos punts de vista el sociològic, com a epicentre de comerciants i agricultors de la comarca”. Així com també s’ha dissenyat una part per a rememorar l’obra de valor arquitectònic amb l’evolució de l’edifici a base d’efectes geomètrics de perspectiva tridimensional i finalitza amb un recorregut per la ciutat d’Alacant des del punt de vista del Mercat com a observador, explicant els canvis en el seu entorn pròxim, recordant comerços tradicionals propis del Mercat i limítrofs”.
Aquest dia 12 de novembre a la vesprada s’organitza un concert del grup oriolà Varry Brava en l’avinguda d’Alfonso el Savi enfront de la façana del Mercat Central, i compta amb el grup Carn i ungla com a teloner. La fi de festa el protagonitzarà, doncs, aquest grup alacantí de creixent popularitat després de la seua participació en la fase final del Festival de Música de Benidorm, en el qual es va triar la representació d’Espanya en Eurovisió.
La regidora de Comerç ha posat en valor la importància de donar a conéixer el nostre Mercat durant el Centenari destacant que “la programació i activitats han sigut un èxit de participació, i hem pogut acostar un segle d’història i ser punt de trobada i convivència, amb exposicions, activitats i esdeveniments que hem organitzat amb molta il·lusió, visites guiades, un espai per a les degustacions gastronòmiques, tallers, concursos i ponències».
El programa de showcooking el tanca Pablo Montoro
L’espai de degustacions, masterclass i showcooking amb motiu del Centenari del Mercat Central tancament el programa de xefs amb tres grans cuiners dilluns que ve li tocarà el torn a Jacinto Niceto, del restaurant Mar Azul, el dimarts 8 de novembre a Rocío Riquelme d’Avant Assessoria Gastronòmica, i tanca l’àmplia programació Pablo Montoro de l’Espai Montoro.
La regidora de Comerç ha convidat a participar en els tres últims showcooking que han tingut molt bona acceptació i amb ells “hem donat a conéixer els grans tresors de la nostra terra i mar, que ofereixen els llocs del Mercat Central, així com hem promocionat als excepcionals professionals de l’hostaleria i xefs que representen a Alacant, així com la nostra gastronomia».
Campanya i espot del Mercat Central
Així mateix l’Ajuntament d’Alacant ha realitzat una campanya sota el lema ‘100 anys del Mercat Central d’Alacant. 100 anys entenent que comprar és molt més que comprar’, amb cartells que s’han posat en els quioscos, els autobusos per a acostar el centenari i promocionar les compres, i s’ha gravat un espot commemoratiu.
La campanya trasllada el missatge que el Mercat és un espai multiexperiència, perquè el que en ell succeeix diàriament va molt més allà de la mera activitat comercial, i té a veure amb les sensacions, amb les experiències, vivències i les persones. És un lloc de referència, on la compra és només part de l’experiència. Una immillorable excusa per a descobrir coses noves, familiaritzar-se amb els professionals que exerceixen la seua activitat, establir relacions de confiança i complicitat amb ells, deixar-se portar pels sons, les aromes i els sabors, i fins i tot culminar la visita amb un aperitiu sota el sol.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X