Un espectacle absolutament únic, tan peculiar com el seu protagonista. Un monòleg esquinçador, enginyós i intimista on els espectadors també tenen el seu moment per a participar i preguntar-li tot el que desitgen. 
L’estrela internacional Bruce Dickinson és considerat un dels rockers més grans de la història. Durant dècades, Bruce Dickinson ens ha fet vibrar amb actuacions d’alt voltatge com a líder i vocalista de Iron Maiden, pes pesat del Heavy Metall a nivell mundial.
Al marge dels seus gires mundials com a estrela del rock, Bruce porta una frenètica vida fora de l’escenari: comandant d’aerolínies, empresari, artesà cerveser, conferenciant, guionista de cinema, autor de bestsellers, locutor de ràdio, actor i fins i tot esgrimista…
Una nit amb Bruce Dickinson va sorgir arran de la promoció de la seua biografia bestseller del NY Times i el Sunday Times , Per a què serveix aquest botó? Una cosa va portar a l’altra, donant lloc a aquest singular espectacle: un xou intimista i divertidíssim de quasi tres hores de durada.
En la primera part, Bruce condueix al públic per un viatge satíric en el qual comparteix històries, anècdotes i fotos del seu fascinant i frenètica vida. Moltes d’aquestes històries finalment no es van arribar a publicar en el llibre per considerar-se massa arriscades i ara Bruce les comparteix en persona amb el públic.
En la segona part, la llegenda del Rock respon a les preguntes formulades pel públic de forma sincera i espontània. Per espinoses que siguen, totes trobaran contestació amb el seu enginyós i incomparable estil. 
Una oportunitat única per a conéixer més de prop a un de les majors icones de la música dins d’un espectacle de format radicalment inusual i que arriba a Espanya per a tres parades a Sevilla, Barcelona i Alacant.
Si voleu una nit emocionant al costat d’una de les majors personalitats de la història del rock, no perdeu l’oportunitat de deixar que el comandant Bruce Dickinson us acompanye a sobrevolar els moments més divertits de la seua vida i carrera.

Entrades a la venda el pròxim 4 de Juny a partir de les 10:00h. 
Informació i enllaços de venda en els pròxims dies.  an sols 666 entrades disponibles!