Dimarts passat es va presentar a Alcoi la tercera edició del concert ‘Senyals de Fum’, concert de rock conegut fins al moment com ‘La nit del Llop’. Aquesta activitat de rock es realitzarà el pròxim 15 de juny des de les 19.30 hores en Homenatge a Toni Jordà, una figura molt important en el gènere del heavy metall a la comarca. 
Des de l’Ajuntament d’Alcoi es dóna suport a aquesta diversitat cultural que existeix a la ciutat al gènere i subgèneres metall.
És un concert consolidat que enguany es compta amb cinc grups de tots els estils, amb dos grups a nivell local, un d’Ibi i dos de fora: Juan Saurín, guitarrista que acaba de vindre de Las Vegas, al costat de la seua banda, Badana, amb cinc discos que presenten un nou disc replet de col·laboracions, Bill d’Alcoi, MindDriller amos del metall industrial i finalitzarà amb el grup local de recent creació que és Insomnia amb dones al poder del rock.
Aquest concert té un destinatari solidari que és l’organització CORATGE de familiars i afectats de Dany Cerebral d’Alcoi.