Una nova visió sobre com fer música porta a Noby a la victòria en Emerge Alacant

Una nova visió sobre com fer música porta a Noby a la victòria en Emerge Alacant

A principis d’aquest mes de juliol, es va celebrar la final de la segona edició del concurs musical Emerge Alacant, enfocat a bandes i solistes l’objectiu de les quals és fer-se un buit en el panorama musical actual, en el qual una jove artista, Noby, a través de la seua originalitat i la seua improvisació en l’escenari no va deixar a ningú indiferent, fent-se així amb la victòria d’aquest concurs. Es va enfrontar a les bandes finalistes: La Jetée i Viika i es va posicionar com a guanyadora.

L’artista comença la seua carrera musical a l’edat de 10 anys, quan per primera vegada s’interessa per la guitarra i acudeix a classes particulars per a formar-se. A partir d’aquest moment, el seu germà comença a interessar-se per la música i al costat de la seua ell, creen un grup en el qual intercanvien idees i maneres de veure la música, creixent d’aquesta manera, en un entone molt pròxim a aquest art, arribant a aprendre de manera autodidacta a tocar el baix, la bateria i el teclat. No obstant això, és a través de la improvisació de melodies cantades i la guitarra quan es va instal·lant en el seu propi estil.

Noby va fer el pas definitiu per a apuntar-se per la insistència del seu pare que la va animar en tot moment a participar en el concurs: “Tot va començar pel meu pare, portava tota una setmana manant-me l’enllaç del concurs, volia que em presentara i encara que al principi jo estava una mica reticent vaig acabar volent participar”, també cal destacar que un altre dels motius clau va ser gràcies a la proposta que tots els participants estaven durant un temps publicats en una web, això li donaria una certa visibilitat i faria arribar la seua música a més persones. Malgrat que no s’imaginava aconseguir el triomf del concurs, ara se li obrin moltes portes en el món de la música i vol “fer una forma d’espectacle mitjançant la improvisació, mesclant del jazz a alguna cosa més pop i ésser una espècie de vedette”.

Per tant, en un futur, vol combinar els seus estudis d’Il·lustració amb la música, a l’hora de cantar vol inventar els seus propis personatges i històries, per a interpretar des d’un altre punt de vista. Amb la improvisació i la fusió de diferents estils musicals cerca la creació d’una atmosfera nova.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X