L’editorial sevillana “Babidi-Bú” publica la primera novel·la infantil de l’artista Benidormí Juan Carlos Rosa Casasola: “Magenta Velero y el misterioso cofre de madera”. Una novel·la d’aventures recomanada per a xiquetes, xiquets i niñes a partir de 7 anys, amb valors feministes, inclusius i que afavoreixen l’empatia.

Juan Carlos Casasola

Juan Carlos resideix actualment a Berlín i ens conta que va escriure la novel·la per a les seues nebodes Mireia i Carla, residents de Benidorm. “Fa 5 anys em vaig mudar a Alemanya i em separava de la família. Encara que estiguera lluny desitjava continuar formant part de la infància de les meues nebodes i ajudar-les a créixer lliures, fortes i valentes.” És per aquests valors que l’editorial Babidi-Bú inclou la novel·la en la col·lecció “Llibres per a allargar-la- vida” i pels quals l’autor desitja poder arribar a moltes famílies aquest nadal.

Disponible en llibreries i principals plataformes en línia a partir del 7 de desembre, dia en què acaba la campanya de micromezenazgo (https://www.verkami.com/projects/31080-magenta-velero-y-el-misterioso-cofre-de-madera) que l’autor ha publicat en el seu web, on ens convida a comprar un llibre per a donar-lo a la biblioteca del nostre barri o de la nostra infància.

El conte tracta sobre la pirata Magenta Veler, qui perd tots els seus tresors en el naufragi del seu vaixell, incloent un cofre màgic que sempre ha mantingut en secret. La pirata haurà de viatjar al fons de la mar per a rescatar-lo abans que siga massa vesprada. Per a això comptarà amb la col·laboració de la seua tripulació i d’unes germanes inventores que estaran encantades d’ajudar-lo. Aconseguirà Magenta recuperar el cofre de fusta i el seu màgic contingut?