El Palau d’Altea. Centre d’Art´s acull diumenge que ve 21 d’octubre a les 19:00 hores l’estrena de Muerte en el Nilo (única funció), una versió contemporània del clàssic de Agata Christie dirigida per Victor Conde, sota la producció d’Alain Cornejo (Concorde Difussio i Saga Produccions).

L’obra compta amb l’actuació de Pablo Pujol, Adriana Torrebejano, Fernando Vaquer, Ana Rugisques, Ana Escribano, Miquel García Broda, Sergio Blanco, Lorena Orte, Paula Montcada i Dídac Flores.

El moviment escènic és a càrrec d’Amalia Galeote, l’escenografia i vestuari és obra d’Ana Garay , la il·luminació de Carlos Alzueta, i la realització de Raul Gago per a Neo 3d.

La música serà part molt important en la producció, entre els actors hi haurà un cantant i una pianista, que interpretaran temes musicals dels anys 30, recolzats també amb una banda sonora original creada per Marc Álvarez.

L’obra ha iniciat les seues representacions el passat 22 de setembre a Granada amb el cartell de “No hi ha bitllets”, i després de Zamora, Pamplona, Càceres, Aranjuez i Altea amb gira 2018 que continua per:

Cartagena, 27 de octubre, Auditorio El Batel

Alcalá de Guadaira, 28 de octubre, Auditorio Riberas del Guadaíra

Mérida, 2 de noviembre, Palacio de Congresos

Plasencia, 3 de noviembre, Palacio de Congresos

Alcoi, 16 de noviembre, Teatre Calderón

Moralzarzal, 18 de noviembre, Teatro Municipal

Albacete, 24 de noviembre, Palacio de Congresos

Valladolid, 30 de noviembre y 1 de diciembre, Teatro Carrión

Palma de Mallorca, 5, 6 y 7 de diciembre, Auditorium de Palma

Palencia, 15 de diciembre, Teatro Ortega

Àvila, 16 de diciembre, Auditorio Lienzo Norte