Ja està disponible en totes les plataformes digitals i YouTube “Mauricio el el Rey del Vicio”, el nou single i videoclip de Carn i ungla. El grup de rumba més viral de l’actualitat, que va sorgir arran de l’èxit de la BSO de la pel·lícula “Criando Ratas”, rescata precisament per a aquest tema a un dels personatges de la cinta.
“Mauricio el el Rey del Vicio”, una rumba divertida, festera, de ritme vertiginós al so de les palmes. És un homenatge carregat d’humor i sàtira al Mauri, figura adorada pels milers de fans de “Criando Ratas”.

JA DISPONIBLE EN TOTES LES PLATAFORMES

El single està acompanyat per un videoclip en el qual els fans de Uña y Carne i el seu univers neokinki podran tornar a gaudir del Mauri en estat pur.
Després de l’èxit de la BSO de la pel·lícula que els va veure nàixer, Carn i ungla ens ha continuat sorprenent i captivant amb cadascun dels seus avançaments als quals hui se suma “Mauricio el Rey del Vicio” i que culminaran amb l’edició d’un disc recopilatori i gira de presentació nacional durant el primer semestre del 2025.
GAUDEIX DE UÑA Y CARNE en CONCERT
Info i venda d’entrades en www.uñaycarne.com
13 jul: Benicàssim
26 jul: Mojácar
12 ago: Brilla Torrevella
12 sep: Alcanyís
21 sep: Casp
26 sep: Sevilla
27 sep: Màlaga
28 sep: Granada
Uña y carne és un grup musical de rumba flamenca llançat en 2021 pel cineasta, compositor i productor Carlos Salado i el cantant Antonio Clavería. Va sorgir a partir de la BSO de la pel·lícula quinqui Criant Rates, rumbes que van tindre un acolliment en el públic amb més de 12 milions de reproduccions. La cançó “Pansa el canutito” va entrar en el rànquing de les 15 cançons més virals d’Espanya en Spofiy; el youtuber Rubius l’usa en el seu canal com jingle principal. Després del llançament del seu primer àlbum “El que el temps no sap esborrar”, han col·laborat amb artistes com El Canijo de Jerez, Beu, Lennis Rodriguez, Jinchoo Costa i han tret diversos singles en solitari. Amb les seues lletres i videoclips pretenen convidar a la reflexió, commoure al públic i establir línies de debat entorn de problemàtiques socials.