Uña y Carne, el grup de rumba-flamenca creat pel compositor i cineasta Carlos Salado, presenta en concert el pròxim 27 d’octubre en el Stage Confetti del Moll 12 el seu últim single ‘Mil razones’, una cançó en col·laboració amb la cantant i actriu valenciana ‘Bebe’. El grup musical, que recentment s’ha sumat a la representació de l’agència Taste The Floor, arranca el seu tour d’hivern el pròxim 20 d’octubre a Madrid que passarà per les principals ciutats del nostre país estenent-se fins a final d’any.
Després de la presentació del seu disc ‘El que el temps no sap esborrar’ l’any passat, el grup de rumba-flamenca torna a Alacant el pròxim 27 d’octubre amb el seu últim treball ‘Mil raons’, una cançó en col·laboració amb la cantate ‘Bebe’, autora d’èxits de projecció internacional com a ‘Dolent’ o ‘Ella’. A més, el grup ja prepara el llançament del seu pròxim senzill ‘Habrá un lugar’ en col·laboració amb el Canijo de Jerez així com altres treballs amb artistes destacats del panorama internacional.
El concert del pròxim 27 d’octubre s’emmarca dins del seu gira d’hivern que arranca el pròxim 20 d’octubre estenent-se fins a final d’any passant per ciutats com Madrid, Alacant, Villena, Galícia i Àvila.
Les entrades per al concert de Carn i ungla ja estan disponibles i es poden adquirir en la pàgina web entradasatualcance.com
Sobre Uña y Carne
Amb ‘El que el temps no sap esborrar’ el grup ha volgut combinar música, cinema i reflexió social, sent el seu factor diferenciador la seua habilitat per a combinar rumba, balada i melodies pegadizas.  A més, el grup musical s’ha unit recentment a la representació de Taste The Floor, agència de Management i Booking referent en el sector amb un ampli recorregut professional i més de 20 anys d’experiència. A través d’aquesta unió l’agència acompanyarà, assessorarà i promourà dels recursos necessari a Carn i ungla per a garantir així la continuïtat del grup en el panorama musical i artístic.