UÑA Y CARNE, el grup de rumba-flamenca creat per Uniacords, central de contingut creatiu de Grupoidex i liderat pel compositor i cineasta Carlos Salado i el cantant Antonio Claveria, ha llançat hui el seu últim single ‘Habrá un lugar’, una cançó en col·laboració amb el cantant El Canijo de Jerez. El senzill, ja disponible en totes les plataformes digitals, fa l’ullet cap a la llibertat fusionant el modern amb el tradicional.
Després de l’èxit de la seua última cançó ‘Mil Raons’ amb la cantant Beu, el grup rumber Carn i ungla torna al panorama musical amb ‘Habrá un lugar’, el seu últim senzill en col·laboració amb ‘El Canijo de Jerez’, un dels artistes referents més destacats i influents del flamenc i la rumba al nostre país. “Que ens apadrine el rei de la rumba i un dels grans precursors del gènere és un somni. Ha sigut increïble l’afecte que ens ha donat i el molt que ha respectat l’obra”, assegura el compositor i cineasta Carlos Salado.
Amb ‘Habrá un lugar’, Uña y Carne ha mantingut el seu estil reivindicatiu llançant un crit cap a la felicitat: “La cançó fa referència a aqueix lloc on ens sentim lliures, no jutjats i en pau. Nosaltres hem buscat el nostre lloc en un campament ple d’amics i familiars allunyats del dolor i la por”, afig Carlos Salado.
El videoclip, disponible en YouTube, narra la bellesa de la quotidianitat i el costumisme combinant el tradicional amb el modern. Tot això a través d’un punt de vista cinematogràfic i poètic. “Traure aquesta cançó al costat del Canijo de Jerez ha sigut meravellós, ja que soc seguidor de la seua música des que era un adolescent. Encara em costa creure que 20 anys després hàgem tret un tema junts”, destaca Carlos Salado.
‘Habrá un lugar’ on trobar la felicitat i tu pots trobar-lo escoltant l’últim single d’Uña y Carne juntament amb El Canijo de Jerez Descobreix-lo!