Aquest divendres va tindre lloc el lliurament dels Premis Alce 2019, guardons anuals que entrega l’Asociación de Empresas de Publicidad de la Provincia de Alicante 361º En la seua 18a edició, la gala, organitzada per la consultoria estratègica Grupoidex, es va desenvolupar en Districte Digital Alacant i va ser conduïda per l’actriu i presentadora Sara Escudero que li va donar un toc divertit i amé a l’acte. A més dels premiats la gran protagonista de la nit va ser la música i el seu paper en el procés creatiu. El començament de la gala va arrancar amb el grup de percussió ‘Batucats’, durant el lliurament de premis les cançons favorites de les empreses guanyadores es van convertir en la banda sonora i en el còctel, el DJ Juan Salas va sorprendre els assistents amb una original selecció musical. A l’esdeveniment van acudir més de 200 persones que no van voler perdre’s aquesta gran festa, que cada any reuneix els millors creatius i publicistes de la província.
En aquesta edició s’ha comptat amb 26 categories, quatre d’elles amb subcategories ore i plata a les quals s’han presentat 155 peces per a optar a un total de 30 estatuetes. Fins a 22 agències han participat en aquest cèlebre i tradicional concurs per a creatius i publicitaris. La triomfadora de la nit amb set guardons va ser l’agència Utopicum, que va obtindre els següents premis: Premie Fotografia, Embalatge, Disseny Editorial i Branding Plata per ‘Carrasques’ realitzat per a Cellers Carrasques; Premi Il·lustració per ‘Jointhe club’ per a Pepe Jeans i Premi Creativitat Web Or i Premi Campaña Global per ‘Loveprint’per a IFA (Institució Firal Alacantina). 
Per part seua, la consultoria estratègica Grupoidex va aconseguir: Premi Copy per ‘L’Associació amb el pitjor logo’ per a l’Associació de Paralítics Cerebrals d’Alacant, Premi Adreça d’Art i Premi Branded Contentper ‘IPDENTICAL’ per a la EUIPO, Premi Esdeveniments per ‘La prosa que marca època’ per a Editorial Planeta, Premi Creativitat Web Plata i Premi Publicitat Online Or per ‘Saca la teua ira’ per a Futboljobs.
Així mateix, l’agència Gettingbetter va obtindre quatre estatuetes: Premie Disseny Mòbil per ‘Athletika’ per a Athletika; Premis Animació per ‘Toxic Monster’, per a Gioseppo; i Premi Branding Or per ‘Flamenquilla’ i Premi Espot Plata per ‘Els dessaborits amorosos’ per a Premium Beers from Spain.
Sapristi agència d’una altra publicitat, es va portar tres premis: Premi Gràfica Publicitària per ‘Posa mar pel mig’ per a Baleària, Premi Usabilitat Web per ‘La Segella Golf’ per a Promocions Turístiques La Sella S.A. i Premi Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per ‘Femme’ per a l’Ajuntament de Dénia.
Dos premis va aconseguir l’empresa Cacauet Comunicació: Premie Espot Or i Premi Publicitat Online Plata per ‘230.000 raons’ per a Ajuntament d’Elx – Urbaser. A més, Induze va aconseguir l’estatueta Premi Estands i Espais Comercials per ‘Estand Fitur 2019’ per a Corporació Empresarial Vectalia.
El Premi Joves Creatius va ser per als estudiants Juan Carlos Ruiz Pérez i María Paz Pascual Gandia i el Premi COMUNIC_A per a Julián López Casademont, Ferran Gallardo Pejó, Nuria García Milá, Iris Navarro Ivorra, Raúl MarqueñoAroca i Diego Blanes Bravo, per l’espot realitzat per a Dinamicbrain. 
El Premi Extra Alce, no es va concedir per falta de presentació de peces i el Premi Màrqueting Directe, Publicitat Exterior / Street Màrqueting i Radi van quedar deserts per decisió del jurat.
Durant la gala es van viure dos moments molt emotius. Un d’ells va ser el reconeixement que se li va realitzar a Andrés Karp, actual president de l’associació que finalitza la seua legislatura després de dos anys de dedicació. Ernesto Ortiz de Zárate, president honorífic de l’Associació 361é va ser l’encarregat de fer aquesta tasca, que es va resoldre amb unes emocionants paraules per part de tots dos. Un altre dels moments més destacats de la nit va ser el lliurament de l’Alce d’Honor 2019 concedit al conegut CEO i empresari alacantí Carlos Bosch, per la seua extensa aportació al món del màrqueting i la publicitat.