Després d’un un mes amb la iniciativa virtual V Trobada Àgora Mediterrània 5.0, dimarts que ve 2 de juny a les 17.00 hores tindrà lloc per Instagram la sessió que tractarà un tema que està més en voga que mai: ‘Slow Food, la volta als orígens i la importància del Km 0’, una cosa clau per a reforçar l’economia del país. Una filosofia de vida de la qual parlaran Iolanda Bustos (@iolandabustos), xef experta en cuina biodinàmica, els valors de la qual estan presents en cadascuna de les receptes que elabora en el seu restaurant La Caléndula des de fa anys i l’especialista en oli i directora del Centre IFAPA de Cabra, Brígida Jiménez (@brigidajimenezherrera). L’encarregada de donar la benvinguda des de MEG serà Teresa Gutiérrez (@teresa.azafran), al capdavant del restaurant Safrà i una altra gran amant del producte. La moderadora i ‘amfitriona’ serà en aquesta ocasió la presentadora Cristina Villanueva, per la qual cosa el directe podrà seguir-se des del seu compte de IG @cristinavillanuevaoficial.

La IV trobada, que va tindre lloc el dimarts 26 sota el títol ‘A la sala comença tot’, va resultar d’allò més interessant com molts-as sabreu, gràcies en primer lloc a la sommelier i periodista Meritxell Falgueras com a presentadora; i a la xef i propietària de la Sirena – ymiembro de MEG-, Mari Carmen Vélez, que va donar la benvinguda i va comptar la seua situació amb la readaptació per bandera. En la seua intervenció, Eduardo Díaz -director d’Activació Comercial del departament de Desenvolupament Comercial i Màrqueting de Clients del nostre patrocinador Mahou San Miguel- va destacar la importància de l’acompanyament als hostalers en aquesta difícil situació, alguna cosa que des de la signatura han fet a través de diverses accions de diferenciació. Per la seua part Manuel Alfonso Navalón -director de Vendes del partner Sanosil va deixar clar que ells a més de productes de neteja, ens ofereixen protocols per a la seguretat de les persones, una cosa clau en aquest moment. Finalment, el gran Juan Moll, que va conquistar a l’audiència amb la seua visió tan ‘bàsica’ i lògica de la igualtat entre persones, va compartir la seua saber impregnat de dosi d’optimisme, perquè segons les seues paraules, “no existeix el mal temps, el que falta és la roba adequada”. Des de la seua experiència, com a director de desenvolupament de restaurants Robuchon des de Juan Moll Consulting, va recomanar arrancar a poc a poc, centrant-se més que mai en la manyaga al client, complint les normes i tenint present la ‘Teoria 4 D’: Desig, Decisió, Disciplina i Determinació… Quasi hora i mitja d’allò més enriquidora i sobretot, molt pràctica, per la qual cosa us recomanem si no la vau poder veure en directe, que li doneu una ullada en el canal de YouTube de MEG: https://www.youtube.com/watch?v=jxx–p5p0ho&t=34s, on estan disponibles la resta de directes d’Àgora Mediterrània 5.0. també per destacats.

Per descomptat en MEG estan molt orgulls de comptar amb la confiança i col·laboració del nostre patrocinador oficial Mahou San Miguel, als quals hem volgut agrair els seus gestos durant la pandèmia a través d’aquesta finestra, i de partners de prestigi amb compromís com a Casa Mediterrani, Banc Sabadell, Sanosil, Alaska Seafood, Somosmercasa, Mercalicante, Arturo Sánchez, Nespresso Professional, entre altres…