El regidor de Cultura, Fernando Portillo, ha fet una valoració “molt positiva” del programa “Cultura al carrer” que va començar dissabte passat i que ha programat més de 30 actuacions de teatre infantil i música en tres escenaris diferents cada cap de setmana fins al 6 de setembre.

Portillo ha indicat que “tot ha funcionat bé, complint amb les mesures establides per a garantir la seguretat de tots els assistents” ja que hi ha hagut control d’accessos, desinfecció dels seients, hidrogel a l’entrada i separació entre els grups de seients.

L’edil ha indicat que aquest programa en el qual es dóna suport a la cultura local contindrà 20 actuacions musicals i 11 de teatre infantil; un total de 31 actuacions que suposen duplicar les actuacions d’anys anteriors en els “Concerts d’estiu”.

El parc del Campet, els dissabtes a les 22.00 hores, i la plaça de Baix, els diumenges a les 20.30 hores, són, com en anys anteriors, els escenaris de les actuacions musicals. La plaça Cronista Hipòlit Navarro, nou escenari per a enguany, acull les actuacions de teatre infantil els dissabtes a les 20.00 hores.

Donades les limitacions d’aforament que imposa la nova normalitat, les entrades s’hauran de reservar prèviament la mateixa setmana de l’espectacle sense cap mena de cost econòmic. Per als espectacles de teatre infantil, la reserva s’ha de fer a través de www.instanticket.es. I, en el cas de les actuacions musicals, també es poden fer per mitjà de instanticket o, de manera presencial, en el centre cultural “Espai Blanc” (carrer Luis Chorro, 7) o en el centre municipal “Clara Campoamor» (carrer Óscar Esplá, 2), de dilluns a divendres de 10.30 a 12.30 hores, facilitant nom, cognoms i telèfon de contacte. Cada persona només podrà reservar un màxim de 2 entrades, però només en el cas de persones convivents o d’una mateixa unitat familiar.

Aquest programa forma part del ja anunciat per les regidories de Cultura i Festes de suport als professionals del sector de la cultura local, amb una dotació de 100.000 euros del pressupost municipal. Festes està ultimant actuacions d’artistes i grups locals de cara a les Festes Patronals.