La proposta de Vera Lebrón en aquest curs presenta els conceptes bàsics del llenguatge corporal aplicat a la dansa i al teatre. Mitjançant una metodologia principalment pràctica i amb algunes indicacions teòriques a partir de referents d’aquesta disciplina com són Pina Bausch o la companyia Peeping Tom, entre altres.

La seua acció té un caràcter més expansiu, perquè arribe a tots i totes. Ella assenyala que el moviment està a tot arreu i el portem totes les persones siguem intépretes o no.

En la dansa teatral o llenguatge del moviment existeixen diferents coreògrafs amb diferents punts de vista que en el seu cas prové més del teatre, de la part interpretativa, perquè Vera Lebrón ve d’allí.

El personatge té els seus desitjos i lluita per a aconseguir-los el que li ocasiona conflicte i la seua història en l’obra intenta resoldre’ls on es treballa des del seu estat des d’on s’extrau l’emoció i l’energia.

El moviment no té una intenció dramàtica, crea un art escènic més hibride, sense tantes fronteres. La paraula també està present i es converteix en una abstracció més, en un moviment més.

És una activitat formativa dirigida a tota persona interessada en el moviment i l’escena per tant si t’interessa subscriu-te al seu canal de YouTube en el qual també trobareu moltes més coses que us poden interessar.