Verne Technology Group, Grupoidex y LAlicantina han signat una aliança per a impulsar mundialment la marca ‘Alacant’. En un món globalitzat en el qual els territoris han de competir, des de Verne Group i Grupoidex consideren que LAlicantina és la plataforma idònia per a donar visibilitat als comerços locals i potenciar les seues vendes en l’actual context de pandèmia. L’objectiu, vendre des d’Alacant al món sencer.

L’aliança naix del suport a l’emprenedoria i el compromís amb el territori i el digital que tenen totes dues companyies, tan necessari en aquests moments. El propòsit de l’acord és crear sinergies que fomenten la compra de proximitat a través del marketplace -també conegut com ‘el Amazón alacantí’- com a clau per a reactivar l’economia i el creixement de la província d’Alacant.

Amb la signatura, Verne Technology Group i Grupoidex aporten a LAlicantina capital i recursos propis. D’aquesta manera, els CEO’s de totes dues companyies, Gianni Cecchin i Miguel Quintanilla, passen a ser consellers delegats de LAlicantina. Amb aquesta inversió, tots dos dirigents materialitzen el seu suport al xicotet comerç local, aportant valor en innovació, tecnologia i talent.

Per a Cecchin “l’objectiu és desenvolupar LAlicantina com a suport i ajuda a la digitalització del xicotet comerç local de la província, afavorint així que s’accelere el procés d’implantació del comerç electrònic en el context de pandèmia en el qual ens trobem”.

Per part seua, Miguel Quintanilla ha manifestat “aquesta aliança crea sinergies amb el nostre entorn. La província d’Alacant és una part fonamental del que som. Entorn d’ella i al seu teixit empresarial, institucional i associatiu desenvolupem gran part de la nostra activitat. És, doncs, la nostra responsabilitat estar a l’altura del que la nostra província espera de nosaltres: un compromís amb l’economia i el comerç local que aquests dies és més necessari que mai. Aquesta simetria reforça els nostres vincles amb allò que ens envolta”.

Finalment, Alexis Sanz, creador de LAlicantina, ha destacat “l’entrada de dues grans companyies, com són Verne Group en tecnologia i Grupoidex en comunicació, suposa una evolució i creixement quantitatiu i qualitatiu de la plataforma que en breu començarà a oferir resultats molt positius”.

Miguel Quintanilla, Alexis Sanz y Gianni Cecchin