Vetusta Morla suma Alacant a la gira Mismo Sitio, Distinto Lugar. El concert se celebrarà el 28 de setembre en La Plaça de Bous d’Alacant. Les entrades estaran disponibles des del dimarts 5 de juny a les 10:00 en www.ticketea.com, www.entradasatualcance.com, www.horizonte-musical.com, Oficines de Correus i El Corte Inglés.

El concert d’Alacant forma part de la gira Mateix Lloc, Diferent Lloc, en la qual Vetusta Morla estan immersos actualment, i que va començar al març a Amèrica Llatina. La gira a Espanya s’està desenvolupant en grans recintes i ha passat ja per Salamanca, Murcia, Sevilla, la Corunya, Barcelona i València, per davant esperen dates tant a Espanya com en diverses ciutats europees.

La gira Mateix Lloc, Diferent Lloc arribarà en el mes de novembre a 9 ciutats del centre i nord d’Europa, on Vetusta Morla ja ha girat en tres ocasions. No obstant açò, en aquesta ocasió, serà la primera vegada que el grup es presenta en Zurich (Suïssa), Viena (Àustria), Amsterdam (Holanda), Bèlgica (Brussel·les) i Munich (Alemanya). A Alemanya si que repetiran les ciutats de Berlín, Hamburg, Bochum i Colònia.

Amb la incorporació d’Alacant, el tour de Mateix Lloc, Diferent Lloc recorrerà 31 ciutats de 13 països, posant així de manifest l’èxit nacional i internacional de Vetusta Morla, que gira després de gira no ha fet més que ampliar el seu públic gràcies al seu contundent directe.

Aquest concert explicarà a més amb l’actuació de SIENNA com a artista convidat, presentat el seu àlbum “Trágico y Fugaz”.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials. Inclou els nostres hashtags #LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda