L’Ajuntament d’Elda, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat, un any més un viatge per al pròxim pont de novembre, de l’1 al 3 d’aquest mes.

El viatge té com a destinació el Parc Nacional Vedat Doñana i les ciutats de Sevilla i Córdoba i, com ha indicat Anabel García, l’edil de Joventut, “es tracta d’un viatge intergeneracional, al qual acudeixen persones de totes les edats”.

El viatge inclou transport amb autobús, allotjament a Sevilla, ruta 4×4 per Doñana i visita al Llogaret de la Rosada, visites a les ciutats de Sevilla i Córdoba, guies acompanyants durant tot el viatge i assegurança d’aquest.

Segons ha indicat l’edil “l’objectiu és oferir una alternativa d’oci assequible i de caràcter cultural”. Per aquest motiu, “cada any es busca conéixer un parc natural diferent, per a fomentar el turisme cultural i mediambiental en totes les edats”, ha indicat Adolfo d’Haro, tècnic de Joventut.

Els interessats poden inscriure’s en la Regidoria de Joventut (Avda de Chapí, 36) a partir del 2 de setembre, i fins a completar les places. El preu del viatge competisc és de 180 euros i es podran reservar un màxim de 2 places.