L’artista asturià que ja va actuar en 2009 en el Teatre Chapí amb el seu gira “Vivir para cantarlo”, acaba de reeditar la seua discografia dels anys 70 en format digital per a oferir al públic un repertori basat en tots els seus grans èxits. La cita és el dissabte 25 de setembre a les 19’30 h.

El Teatre Chapí inicia la temporada de tardor amb aquesta proposta musical, un concert de la gira “Volver para cantarlo”  en la qual Víctor Manuel, acompanyat al piano per David San José i a la guitarra per Ovidio López, ens oferirà un format acústic i íntim amb el qual redescobrir l’obra musical i els èxits d’un dels cantautors més recognoscibles de les últimes dècades.

A “Volver para cantarlo” Víctor Manuel realitzarà un recorregut per cadascuna de les seues cançons, explicant la seua trajectòria vital des del seu naixement a Mieres del Camí, recordant a la seua mare, al seu avi Víctor, les seues primeres composicions, la seua trobada amb Ana Belén, anècdotes curioses, llegendes populars de la seua terra… I així, quasi sense voler, traçarà un mapa sentimental propi i compartit recorrent la geografia d’un país, però sobretot d’una societat, l’espanyola, que ha crescut escoltant les seues cançons.

No faltaran les seues primeres cançons: El covard, La romeria, o L’avi Víctor, al costat de temes tan emblemàtics com El fill del ferroviari o Com m’oblidaré i per descomptat els seus grans èxits de la música popular espanyola: Només pense en tu, Sóc un cor tendit al sol, Espanya camisa blanca de la meua esperança, Res sap tan dolça com la teua boca, Vull abraçar-te tant, Planta 14, Ai amor… sense oblida les seues últimes composicions com Allà a dalt al Nord o Dic Espanya.

Des del seu primer single en 1966 i el seu primer àlbum en 1969, Víctor Manuel ha publicat més de 30 discos i compost més de 500 cançons, moltes d’elles formen part de la història de la música popular espanyola, que amb Tornar per a cantar-ho el públic podrà recordar en directe o descobrir per primera vegada.

VÍCTOR MANUEL. Volver para cantarlo

Veu: Víctor Manuel

Guitarra: Ovidio López

Piano: David San José

Dissabte 25 de setembre 2021 19’30 hores.

TEATRE CHAPÍ.