La fotògrafa María Martínez, l’estilista Carla Donoso Make i la maquilladora Concha Crespillo han unit experiència i professionalitat per a donar forma a un projecte editorial netament alacantí cridat a convertir-se en un referent en el món cultural i artístic del país. Es tracta de “Editorial Armonía”, ideat, dissenyat i executat per tres dones compromeses amb el seu temps, que desenvolupen ja projectes el destí dels quals seran la publicacions especialitzades en temàtiques de dona, cultura, moda i art.

“Volem ensenyar la bellesa que hi ha en la diversitat, la naturalesa i l’amor”, assenyala Carla Donoso, directora d’art del grup. En definitiva, visualitzar l’harmonia entre ésser humà i naturalesa. “Ens inspirarem en la fotografia de Carlota Guerrero, i incorporarem els diferents estils crear una nova peça”, expliquen.

I com de potenciar espais plens de bellesa es tracta, res millor per a això que els jardins de la finca “Vila Marco”, al Campello, per a realitzar el seu primer reportatge, en el qual han participat hui les models Sonia Antón, Clara Moncho i Bernadette Kalaba. Han seleccionat aquest espai “per la seua meravellosa arquitectura i preciosa estètica, i també com a metàfora que els tresors més preuats cal cuidar-los com als castells de cristall, perquè hi ha coses que han costat moltíssim temps aconseguir, i molt tenim per aconseguir encara”.

“És important expressar a cada moment el que abelleix. Hem triat el 8 de Març, Dia internacional de la Dona, per al llançament de l’editorial, i hem triat Vila Maco perquè és un espai de la nostra terra amb una potencialitat increïble… estem en una província que ofereix llocs espectaculars per a sessions fotogràfiques i realització d’audiovisuals, espais a posar en valor per bellesa i per molts motius més”.

En aquesta primera sessió de treball, les integrants de “Editorial Armonía” han rebut la visita i el suport de les regidores de Turisme i Cultura de l’Ajuntament El Campello, Marisa Navarro i Dorian Gomis (totes dues del PP), els qui han posat a la disposició de les creatives aquesta propietat municipal i quants espais naturals i públics disposa el municipi que consideren interessants per a fer el seu treball.