El termini per a la presentació de dissenys per al concurs del cartell del Dia Internacional de la Dona a Villena romandrà obert fins al pròxim 24 de gener amb el lema triat “Teixint un futur en igualtat”.

La ciutat de Villena torna a commemorar el Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març i per a això ha obert el concurs per a l’elecció del cartell anunciador per a aquesta edició de 2019. En ella pot participar qualsevol persona major de 16 anys a excepció del guanyador o guanyadora de l’edició del concurs de l’any anterior qui passa a formar part del jurat enguany.

Les bases del concurs van ser publicades en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant el passat 28 de desembre i en ella s’especifica que el període de presentació de propostes a concurs finalitza el dijous 24 de gener a les 14 hores i es podran consultar en aquesta adreça web: https://bit.ly/2d10zva

Cada artista podrà presentar una única obra, original i inèdita. Es presentaran en format paper (50 x 70 cm, en vertical) pegat sobre cartó o superfície rígida i digital, en format jpg color RGB, amb una resolució de 300 pp i amb una grandària de 50 cm x 70 cm. En el cartell, haurà de figurar de forma ben visible la llegenda: 8 de març. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA. Villena 2019, i en l’original també haurà d’aparéixer la frase: TEIXINT UN FUTUR EN IGUALTAT.

Des de la regidoria d’Igualtat i el Consell Municipal per la Igualtat de Gènere es convida a totes i tots els-as artistes interessats-as a participar en aquest concurs en el qual hi ha un premi de 299 euros per al disseny guanyador.