La regidoria de Medi Ambient porta la segona edició del projecte ‘Villena Viva’ amb el qual es vol acostar el coneixement i l’empatia per l’entorn del nostre municipi als i les més joves de la ciutat. Després del repte de Mobilitat Sostenible arriba el torn de paratges naturals.

“Es tracta de proporcionar informació als xiquets i no tan xiquets sobre les zones protegides en el nostre terme municipal i aprendre jugant sobre l’entorn mediambiental que ens envolta i de la importància de respectar el nostre paisatge”, ha assenyalat el regidor de Medi Ambient, Paco Iniesta.

En aquest nou repte es presenta una infografia interactiva on el públic participant pot conéixer què són els espais protegits a la nostra ciutat, les característiques que els defineixen i la flora i fauna típiques del seu entorn. https://view.genial.ly/5fb7c2ae4bd8c4109c68bd9e Això es complementa amb el break out, un joc en línia amb diferents missions on es plantegen preguntes relacionades amb el tema. https://view.genial.ly/5fc6289474ef7b0d2076585c

Aquesta iniciativa de Medi Ambient està plantejada perquè pares i mares juguen amb els seus fills i filles alhora que aprenen noves dades i característiques relacionats amb la protecció del medi ambient. “Des d’ací convidar a tota la població al fet que jugue i es divertisca al costat dels seus fills amb aquests jocs amb els quals se’ls està inculcant la llavor del respecte, la solidaritat i l’ecologia”, ha conclòs Iniesta.