Torna la major celebració dels Vins Alacant DOP de tot l’any. El Port d’Alacant tornarà a convertir-se en el centre vitícola de la província amb més de 25 cellers expositors que presentaran la seua nova col·lecció 2018 i anyades recents de monastrell, moscatell, garnachas, syrah i nous vins i presentacions.

Des de les 19.30h. en l’Embull 14 del Port d’Alacant es crearà un ambient especial per a gaudir de cultura vitícola sentint el mar i veient el Castell de Santa Bàrbara.

Les degustacions de vi es faran mitjançant tiquets de 7 euros que inclouen la copa de cristall i 3 tastos. Es poden adquirir en la taquilla del propi esdeveniment o comprar-la prèviament online a partir del pròxim dia 21 de maig de 2019. Enguany s’habilitarà també pagament amb targeta en la pròpia taquilla de l’esdeveniment.

Per a amenitzar el vi portarem també productes d’alimentació de proximitat, com a Embotits del Pinós, Els formatges de la Vaqueria d’Elx, El Fornet de Monòver o Salaons Serrano. I estaran també presentes la Ruta del vi d’Alacant i l’Institut Vall d’Elda, oferint el seu curs de tècnic en Vitivinicultura.

Per a facilitar l’accés es disposarà també d’un servei “Winetren” que recull a públic enfront de l’Hotel Meliá Alacant i l’acosta a la porta de l’espai. Des de les 19.15. fins a les 22.00 hores.