El Club de Màrqueting del Mediterrani ha entregat el premi MIA a la “Millor Estratègia de Marca” a Vins Alacant Denominació d’Origen Protegida en la III Edició dels seus premis MIA celebrada a l’Auditori Provincial d’Alacant.

Amb aquest premi es reconeix el treball per crear una marca que “ha creat un territori propi, una identitat visual amb personalitat distintiva, i que posada per l’estratègia de marca”. Es reconeix així el treball en pro dels vins alacantins, la proximitat i serveix com a exemple d’aquest treball la campanya “Vi per a quedar-se” liderada per Quique Dacosta, tres estreles michelín i un dels cuiners espanyols millor posicionats.

El premi va ser recollit per David Carbonell, President de la Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DOP Alacant de mans de la directora de màrqueting de Suavinex. Va dedicar el premi a tots els que valoren, donen suport i consumeixen aquests vins.

El Club de Màrqueting del Mediterrani és una associació de professionals de la comunicació i el màrqueting a la Comunitat Valenciana que impulsa la professionalització d’aquest, l’observatori de marques i altres activitats de formació i networking i que compta amb més d’un centenar d’empreses associades.