La sisena edició del Festival de Teatre Clàssic de l’Alcúdia, organitzada per la Universitat d’Alacant, continua aquesta setmana amb la programació estiuenca, i arriba al seu equador, amb les representacions de les companyies professionals Verbo Producciones, que presentarà huí dijous 19 de juliol, Viriato, de Florián Recio, obra dirigida per Paco Carrillo i, el divendres 20, serà el torn de la companyia de teatre Criadero de Morsas, que representarà Coriolano después de William Shakespeare, una obra dirigida per Jorge Muñoz.

La programació continuarà la setmana següent amb una obra representada en valencià, com és el cas d’Antígona, de Sòfocles, a càrrec de la Cia.. Ferroviària SL, dirigida per Paco Macià, el 26 de juliol i Producciones Equivocadas / Telón Corto representarà Líbera, dirigida per José María del Castillo, que tancarà la mostra el 27 de juliol.

El VI Festival de Teatre Clàssic de l’Alcúdia té el patrocini de l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), l’Ajuntament d’Elx, la Diputació d’Alacant, la Fundació Mutua Levante i la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell.

Les entrades poden adquirir-se en www.instanticket.es, i des de les 19 hores en el mateix jaciment de l’Alcúdia els dies de les representacions. L’obertura de portes serà a les 20 hores i les representacions teatrals a les 22 hores. Més informació en www.veu.ua.es/festival-alcudia.