Torna el programa de visites guiades nocturnes amb tren “Pròxima parada Mutxamel” aquest estiu. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel ha preparat les visites guiades nocturnes a bord del tren turístic. Una magnífica oportunitat de conéixer el patrimoni local, la seua història, anècdotes i curiositats del municipi.

Les visites seran gratuïtes i tindran un aforament limitat per a evitar riscos de contagi. Els assistents hauran de portar màscares. Les entrades es reservaran a través de la web municipal a partir de l’1 de juliol, i es descarregaran en el telèfon mòbil, evitant així la impressió en paper. Abans de pujar al tren els usuaris hauran de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohólico que tindran a la seua disposició, posar-se màscares i seguir les indicacions del guia.

Les visites es realitzaran el dissabte 18 de juliol de 2020 i el dissabte 22 d’agost de 2020, eixida des de la porta de l’ajuntament a les 21.30 h.

Diverteix-te amb amics o en família d’una forma divertida. T’esperem a Mutxamel, una vegada finalitzada la visita pots sopar en els establiments locals i provar la seua saborosa gastronomia local. Que no t’ho expliquen, vine a Mutxamel.