L’edil de Turisme, Mireia Mollà, juntament amb el director del Parc Natural del Fondo, Vicent Sansano, han presentat un fullet en el qual s’explica les diferents rutes del parc, així com la fauna existent o les normes que els visitants han de seguir en el parc.

“Per a l’Ajuntament d’Elx i Visitelche és important aprofundir en aquells segments que garantisquen el turisme respectuós i els valors patrimonials, ja siguen culturals o mediambientals”, ha assenyalat l’edil de Turisme, Mireia Mollà.

L’edil de Turisme ha explicat que no es va a competir amb aquells municipis que fomenten el turisme low cost o que posen les seues platges com a màxim exponent. “Nosaltres hem de ser aquells que revolucionem aquest canvi de paradigma que està havent-hi en el Turisme, amb un preu que puga repercutir en el sector. Per açò, el Parc Natural El Fondo, per tot el que pot oferir al municipi mereix tenir mitjans materials que ho posen en valor”, ha assenyalat Mollà.

Vicent Sansano, director del Fondo, ha explicat que és un fullet “molt necessari ja que el material que teníem era molt antic i no teníem possibilitats de fer un altre”. “És un fullet que diu als visitants què fer quan vagen al Fondo, a on han d’anar… etc. A més, compta amb l’última tecnologia com els codis QR que proporciona informació als visitants a través dels mòbils”, ha assenyalat Sansano.

30 Aniversari El Fondo

Amb motiu del 30 aniversari del Fondo, el dissabte i el diumenge hi ha programades activitats per a commemorar-ho.

El dissabte 1 de desembre des de les 10 a les 14 hores hi haurà una fira d’associacions, entitats col·laboradores i empreses relacionades amb els parcs naturals. A les 10 hores hi haurà també un taller de caixes per a ratapinyades.

A les 10.45 hores es durà a terme un taller d’anàlisi de egagrópilas. A les 11.15 hores es realitzarà un taller de fotografia i a les 11.30 hores hi haurà un Cuentacuentos.

A les 12.00 hores es realitzarà un taller de anillamiento dirigit als més xicotets, a les 12.30 hores es procedirà a l’alliberament fauna i a les 13 hores hi haurà un taller de berenadors per a ocells.

El diumenge 2 de desembre a les 8.00 hores s’ensenyarà la metodologia que es du a terme per a censar aus. A les 10 hores hi haurà una visita guiada al Fondo, a les 12 hores es realitzarà un taller de sabó i a les 12.30 hores es realitzarà un taller de petjades de fauna.