Visitelche s’embarca a Madrid Fusión, un dels congressos de cuina més important del món que se celebra al nostre país, que enguany celebra la seua dissetena edició i on es donen cita els millors productes gastronòmics i cuiners a nivell internacional.

Visitelche participa des de fa anys en aquest esdeveniment gastronòmic, on dóna a conéixer els productes més identificatius del Camp d´Elx i acompanyats per empresaris del sector il·licità.

Per a l’edil de Turisme i Representació Institucional, Mireia Mollà, “la presència de Visitelche a Madrid Fusió és imprescindible per a a més situar els recursos turístics gastronòmics de la destinació Elx a ulls internacionals, els seus productes originals del Camp d’Elx i la seua cuina, reclam indiscutible. Una cita importantíssima que ve just després del treball realitzat fins fa uns dies en Fitur on la gastronomia il·licitana ha sigut un dels atractius estrela”.

L’oferta d’Elx es va poder visitar en l’estand de la Comunitat Valenciana, on a més dels productes il·licitans, es va poder conéixer i degustar altres productes de la Comunitat.

En aquesta ocasió, els productes que Visitelche va oferir en la fira van ser, com no podia ser d’una altra manera, la magrana mollar a través de la D.O.P de la Granada Mollar d’Elx, així com els dàtils frescos de Datelx, els formatges de la Vaqueria del Camp d´Elx, els licors de Destil·leries SYS, les conserves i infusions de Tomachaf, els olis d’Almàssera El Tendre i Naturdama, els snacks de Margus i els sucs de magrana mollar de Granavida. També l’empresa il·licitana Hort Gurmet va tindre presència en aquest certamen amb un estand propi, amb el caviar cítric com a producte estrela.

Visitelche espera amb aquesta acció promocional continuar posicionant-se com una destinació gastronòmica de primer nivell, a més de continuar col·laborant amb les empreses del sector per a donar major projecció i visibilitat internacional als productes més tradicionals de la nostra ciutat.