Casa Mediterráneo ha preparat dues visites guiades gratuïtes a la seu de la institució els dimecres 11 i 25 de novembre. Els recorreguts per l’Antiga Estació de Benalúa pretenen “fer un viatge en el temps cap al segle XIX per a acostar-se a la història i evolució d’aquest edifici emblemàtic amb la finalitat de conéixer el context de la ciutat en aquella època i entendre la figura de l’Estació per a la societat i l’economia alacantines”, apunta el director general en funcions de Casa Mediterrani, Héctor Salvador.

“L’Antiga Estació de Benalúa comptava amb una sèrie de determinats valors que, al llarg dels anys, ha continuat amb les diferents funcions que realitzem des de les principals àrees de Casa Mediterrani, com ara cooperació, desenvolupament, cultura, patrimoni, turisme o medi ambient, entre altres”, detalla Salvador. Aquests valors es reforcen, a més, en els cicles d’activitats de Casa Mediterráneo, els quals “a causa de les restriccions actuals marcades per la pandèmia, han passat a celebrar-se de manera telemàtica; per això no volem deixar de tindre oberta la nostra seu a la ciutadania perquè puga xopar-se de la història de la ciutat, així com conéixer en profunditat la proposta cultural de la institució”.

Les visites guiades tindran lloc els dimecres 11 i 25 de novembre a les 11.00 hores, amb aforament limitat i sota inscripció obligatòria al correu electrònic comunicacion@casa-mediterraneo.es. En aquest sentit, les persones participants en la visita hauran de fer ús de la màscara, així com mantindre la distància de seguretat en tot moment.