Aquest Nadal el Museu Paleontològic d’Elx convida a gaudir de la ciència de manera segura. Per a això organitza visites guiades gratuïtes els dies 23 i 30 de desembre per a grups reduïts de màxim 5 persones. Tot seguint els protocols establits en matèria de seguretat i higiene. Els interessats i interessades a participar hauran de reservar la seua plaça telefonant al 965 458 803.

D’aquesta manera, un paleontòleg del MUPE submergirà als visitants en un viatge en el temps per a conéixer la història de la vida en la Terra, a més de poder admirar la sala de minerals i la de petxines actuals. Una proposta cultural i d’oci per a continuar descobrint i aprenent durant les vacances nadalenques.

A més, el centre museístic amplia fins al 10 de gener l’exposició ‘Ilustraciencia 7’. Una mostra amb una selecció de 40 obres participants en la setena edició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Naturalesa que organitza el Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid (MNCN-CSIC) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica. La iniciativa també compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i la Fundació ‘la Caixa’.

En definitiva, el Museu Paleontològic d’Elx planteja un nadal en les quals el museu es converteix en un espai segur per a acostar la ciència a la societat.